:: Kladionica ::

Dobrodosao na SRB Kladionica !

Ugodno druzenje, zeli ti SRB-Kladionica Team.

:: Kladionica ::

:: Saveti za kladionicu ::


  Pravila Foruma

  Share
  avatar
  Dzuu!
  Admin
  Admin

  Posts : 28
  Karma : 57
  Reputation : 0
  Join date : 2009-04-21
  Location : Serbia

  Pravila Foruma

  Post  Dzuu! on Thu Apr 23, 2009 1:59 am

  U slucaju da je bilo koje od ovih pravila prekrseno, u mogucnosti smo da vas nalog suspendujemo ili u slucaju tezeg prekrsaja kompletno iskljucimo sa foruma.

  - Zabranjeno je vredjanje na verskoj, nacionalnoj, polnoj osnovi!

  - Zabranjeno je kacenje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture, ubistva...) i drugog sadrzaja koji bi mogao da uznemiri posetioce. Takodje je strogo zabranjeno reklamiranje komercijalnih delatnosti (*), te propagiranje svega sto se smatra nepodobnim i u stvarnom zivotu i drugim medijima. Svi postovi slicnog sadrzaja bice trenutno obrisani.

  - Najstroze su zabranjene bilo kakve fizicke ili druge pretnje upucene drugim clanovima foruma. Takodje se zabranjuje vredanje drugih korisnika po bilo kojoj osnovi, a licno poznanstvo nije opravdanje za vredanje unutar foruma.

  - Najstroze je zabranjen bilo kakav vid spama na forumu.

  - Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalovanjavanje drugih Internet prezentacija, uporedjivanje sajtova, ocenjivanje njihove vrednosti ili sadrzaja, "hejtovanje" drugih prezentacija, i/ili clanova/vlasnika/urednika tih prezentacija.

  - Najstroze je zabranjena zloupotreba signature, avatara ili titule kao i uznemiravanje administratora ili moderatora povodom promene bilo cega od pomenuta tri.

  - Zabranjeno je pisanje celog posta velikim slovima (Caps Lock) jer se to smatra kao vikanje.

  - Za administratore i moderatore vaze sva pravila iz pravilnika, i oni ih moraju postovati.

   Current date/time is Wed Dec 19, 2018 3:27 pm